Serdecznie zapraszamy na konferencję Inauguracja Krajowego Centrum Społecznej Edukacji Przeciwpowodziowej podsumowującą projekt Stowarzyszenia Żuławy Społeczna ochrona przeciwpowodziowa – związki wałowe wracają.

W programie: informacja o projekcie – geneza centrum edukacji społecznej ochrony przeciwpowodziowej – historia związków wałowych – wdrażanie dyrektywy wodnej – dobre praktyki działania samorządów i obywateli – promocja poradnika społecznej ochrony przeciwpowodziowej. Konferencji towarzyszyć będą wystawy: Krajobraz dla konesera oraz Duchy Nowego Dworu Gdańskiego.
Początek konferencji 30 grudnia 2013 r o godzinie 10.00 w Sali Dwukolumnowej Żuławskiego Parku Historycznego w Nowym Dworze Gdańskim, ul. Kopernika 17. Uprasza się o potwierdzenie przybycia na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .